5 måder at lave hurtige penge online

Start virksomhed uden en krone på lommen
juli 4, 2016
10 måder at booste din ranking på
august 12, 2016

5 måder at lave hurtige penge online

Det er tæt på slutningen af måneden og uanset, hvordan du lægger sammen og trækker fra, er der ikke penge nok.

Ifølge en Gallup undersøgelse holder to tredjedele af alle amerikanere ikke styr på deres månedlige udgifter vis-a-vis deres indkomst—gælder det også dig?

Måske blev du ramt af en uventet udgift uden at have penge sat til side til at dække det. Eller måske har du mistet dit arbejde. Hvis du er på udkig efter måder, hvorpå du kan tjene lidt ekstra kontanter i dag, kan disse nemme tips til at tjene penge online være med til at fylde hullerne i dit budget.

1. TEST OG GENNEMSE WEBSTEDER FOR PENGE

Hvis du tilbringer meget tid online, kan du lige så godt blive betalt for det. Firmaer vil gerne vide, om deres websteder er brugervenlige, og om de eventuelt kan forbedre online oplevelsen på forskellige måder. Få $10 for at besøge et websted eller prøve en app som brugertester og for at give dit input.

2. LØB ÆRINDER FOR ANDRE

Nogle mennesker har for travlt til at hente det tøj, de har sendt til rensning, samle deres nye møbler eller endda stå i kø nede på kommunekontoret, og det kommer dig til gode, for de er villige til at betale dig for disse opgaver. Din mission: Tilmeld dig online for at blive “Tasker” for TaskRabbit, som formidler kontakt mellem mennesker i forbindelse med udlicitering af ærinder og småjobs og begynd at blive underrettet om muligheder i denne by.

3. UDFYLD MENINGSUNDERSØGELSER

For dem, der elsker online quizzer eller ikke har noget i mod at udfylde et spørgeskema, kan du tjene hurtige penge med online meningsundersøgelser. Del din mening med markedsforskningsselskaber, der gerne vil vide, hvad folk i din demografiske gruppe virkelig mener om et givent emne.

Nogle meningsundersøgelsessider, du kan tjekke:

cashbackresearch.com

uk.toluna.com

mysurvey.com

pineconeresearch.com

harrispollonline.com

vindale.com

4. SHOP ONLINE, LAD SLANTERNE STRØMME IND

Mens du kan spare en hel del kontanter ved at købe udsalgsvarer og indtaste kuponkoder, når du tjekker ud ved e-handels kassen, kan du også blive belønnet for at købe ind online. Tjen en lille procentdel ind igen på hvert køb til gengæld for kontanter eller gavekort.

Få penge for at handle ved at tilmelde dig disse websteder:

swagbucks.com

topcashback.com

inboxdollars.com

5. TAG BILLEDER OG SÆLG DINE FOTOS

Nu om dage er alle fotografer med deres smartphone kamera filtre og fotografi apper. Nu kan du sælge dine fotos til brug som arkivfotos og tjen lidt penge ved siden af for dine foto-evner. Hvem ved, hvor dine bedste skud vil dukke op en skønne dag?

Her er nogle websteder, hvor du kan sælge dine fotos:

mobileprints.com

us.fotolia.com

izea.com

istockphoto.com

Du kan helt redeligt tjene hurtige nemme penge online, hvis du ved, hvor du skal kigge. Før du tilmelder dig et websted, skal du søge efter online anmeldelser, så du er sikker på, det drives af et velrenommeret firma, der betaler brugerne som lovet.

Kom lidt ekstra slanter på bank kontoen i denne måned med disse praktiske tips og begynd at finde dine egne måder at tjene penge på, når du tilbringer tid på nettet.

Denne metode at lave penge på er rigtig god mens du feks er på højskole og ikke har mulighed for at tjene penge.

I stedet for at lave penge, kan du også spare penge. Det kan feks være at spare penge på tøj eller at få rabat med Black Friday Danmark