Hvordan starter du en T-shirt webshop

Fordele ved at investere i et ERP-system
november 15, 2016
Sådan henter du kunder via Hubspot
november 29, 2016

Hvordan starter du en T-shirt webshop

T-shirts har i flere årtier blevet brugt af både mænd og kvinder og er den ideelle, uformelle overdel. Netop derfor er det blevet meget populært at at sælge T-shirts på nettet.

For mange iværksætter, er det en billig og nem måde at starte en online forretning på. Af denne grund vil du også hurtigt opleve stor konkurrence. For at slå igennem og få succes, er du nødt til at have designs, som de fleste kan lide, vælge populære brands og fremvise god kvalitet.

I denne guide vil vi komme med råd til hvordan du starter din egen T-shirt kollektion og webshop.

 

Det er nemt at lave en webshop…

Det er virkelig nemt og billigt at lave og lancere et nyt T-shirt brand med dertilhørende webshop. Hvis du allerede har idéer til hvilken type designs du vil sælge, kan du faktisk være i gang i løbet af et par timer.

 

…men det kræver også hårdt arbejde

Selvom du nemt kan finde al teknologi og redskaber, du skal bruge til at designe og printe dine egne T-shirts, kan det være svært at skabe et brand, der skiller sig ud fra konkurrenterne.

For at få succes er du nødt til at træffe de helt rigtige valg lige fra starten.

Der er en række overvejelser du bør gå igennem for at få en succesfuld T-shirt forretning. Det er vigtigt at du tager dem i den rigtige rækkefølge og at du ikke springer til næste punkt inden du er færdig.

  • Niche: Hvis du ønsker at skille dig ud og tiltrække de rigtige købere, er det vigtigt at meget specifik og finder din niche.
  • Design: De fleste som køber en T-shirt med grafik, leder efter statements eller designs, der afbilleder deres holdning og personlighed.
  • Kvalitet: Kvaliteten af både T-shirten og printet skal være i top.
  • Brand: Et stærkt og interessant brand er livsvigtig i T-shirt industrien.

Med lad os kigge lidt nærmere på nøglen til succes.

 

Niche

I T-shirt industrien er det virkelig essentielt at vælge en niche. Den vigtigste måde hvorpå du kan opnå succes med din webshop er ved at skille dig ud fra mængden og dine mange konkurrenter. Dette gøres nemmest ved at vælge en meget specifik niche.

Generelt kan man sige at T-shirts med sjove slogans er alt for bredt i en allerede meget konkurrencepræget branche. Du bliver nødt til at være endnu mere specifik. Et eksempel kunne være at du ville lave sjove T-shirts til læger og sygeplejersker.

 

Design

Det sidste en kunde ønsker at se, er efterligninger af allerede eksisterende designs. Dit design behøver ikke at være kompleks. Der er allerede mange der sælger simple, grafiske T-shirts. Du skal bare skille dig ud.

 

Kvalitet

Den næstvigtigste faktor for succes – og beholde succesen – er kvalitet. Et print der falmer eller knækker, eller en T-shirt der krymper eller går op i syningerne, vil helt sikkert ikke resulterer i at kunderne kommer igen.

 

Brand

Dit brand vil samle alle dine valg omkring niche, design og kvalitet. Det er yderst vigtigt i en allerede meget konkurrencepræget industri at bygge et unikt og sympatisk brand. Når kunderne har mange muligheder, er det vigtigt for webshoppen at have tydelige karakteristika, der fanger kundernes opmærksomhed.

 

T-shirt kvalitet

Det er ikke alle T-shirt der er ens og dette gælder også for prints. Som nævnt ovenfor, så er kvalitet vigtigt i forhold til dit brand og din succes. Det kan derfor være en idé at sætte sig lidt ind i kvaliteter og tekstiler, så du kan træffe de rigtige valg.

Det kan være fristende at vælge en billigere kvalitet for at kunne tjene flere penge. Du er dog nødt til at overveje hvordan kvaliteten vil påvirke kunderne i forhold til omtale og om de vil ønske at købe hos dig igen.

Kvaliteten af en T-shirt vurderes ud fra flere parametre som pasform, størrelse, materiale, blødhed og vægt. Du kan tjekke anbefalingerne af T-shirts til print hos T-shirt Magazine Online.

Andre shops

Disse tips kan også bruges til andre områder en lige netop T-shirts som du selv designer.
Dette kan være alt fra sorte strømper til billige smykker 🙂